Meteen naar de inhoud

Creëer sfeer en warmte

VLOER- EN WANDTEGELS

Experts

Als er een ding is waar wij als Buurman Badkamers enthousiast van worden dan zijn het wel; Tegels. Wij zijn daarom ook altijd op zoek naar de nieuwste collecties en stijlen die op dat moment in de mode zijn. Elke nieuwe badkamer heeft immers een passende tegel nodig die bij de stijl aansluit.

Het kiezen van de juiste tegels en combinaties kan een lastige opgave zijn. Helemaal omdat de vloer- en wandtegels voor een groot deel de sfeer van uw badkamer bepalen. Daarom hebben wij in onze showroom een ruim assortiment aan bijzondere badkamertegels in diverse stijlen voor u klaar staan.

Onze specialisten helpen u graag op weg en voorzien u van passend advies als het gaat om stijlen, kleuren en combinaties.

Opties

Wij kunnen de vloer- en wandtegels voor uw badkamer in diverse kleurstellingen en maten leveren. Naast de standaard maten en kleuren kunnen wij voor u altijd kijken of er andere specifieke wensen mogelijk zijn. 

In onze showroom in Utrecht hebben wij een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels voor uw badkamer. Denk hierbij o.a. aan betonlook, houtlook, hoogglans, Natuursteenlook, mat, half glimmend en mozaïek. 

voor ieder wat wils

Stijlen

betonlook

Houtlook

Marmerlook

Universeel

Retro

mozaïek

Decor

Composite

Kwaliteit

Naast complete badkamers, kunt u bij ons ook terecht voor enkel de afname van onze vloer- en wandtegels. 

Wij van Buurman Badkamers werken uitsluitend met zowel bekende als onbekend A-merken en garanderen altijd een kwaliteits tegel.

Op al onze tegels geven wij standaard 2 tot 5 jaar garantie (afhankelijk van het merk).

Voor meer informatie en passend advies verwelkomen wij u graag in onze showroom!

Waarom Buurman tegels?

gegevens

Openingstijden

Vrijdag : 10:00 – 18:00          Zaterdag : 10:00 – 18:00            

Toch liever een andere dag & tijdstip? Bel en maak je afspraak 06 55 05 25 59

Openingstijden

Omdat wij u alle aandacht willen geven werken wij tot op heden op afspraak. Een afspraak is gemakkelijk telefonisch, per mail of via ons contactformulier te maken.