Meteen naar de inhoud

onze droom werd werkelijkheid

OVER ONS

Wie zijn wij?

Buurman Badkamers is opgericht in 2021. Na jaren meedraaien in de wereld van sanitair, badkamers en tegels was het tijd voor een volgende stap!

Al een geruime tijd liepen wij met het idee om eigen badkamer speciaalzaak te beginnen. Waarin wij betaalbare, modieuze badkamers en sanitair van hoogwaardige kwaliteit wilden gaan aanbieden.

In 2021 is onze droom dan eindelijk werkelijkheid geworden en hebben wij een pand verkregen aan de Ambachtsweg in Utrecht. Na maanden van keihard werken hebben wij in oktober 2022 dan eindelijk onze eigen badkamer showroom mogen openen!

Onze kracht ligt in het stukje persoonlijke aandacht voor de klant. Daarom werken wij op afspraak zodat wij de volledige focus hebben op de wensen van de consument en wij deze van hoogwaardig advies kunnen voorzien. 

Waar de naam ”buurman badkamers vandaan komt? 
Het antwoord ligt dichterbij dan je denkt…

Wij zijn namelijk ook echt ”Buurmannen” van elkaar ;).

Kom je langs?

Bij Buurman Badkamers staan de wensen van de klant altijd centraal. Bij elk nieuw project is het ultieme doel om de droom-badkamer die u voor ogen heeft tot in de puntjes te verwezenlijken.

Dylan & Roos staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en om u te voorzien van passend advies.

Maak een afspraak en kom gezellig langs! De koffie staat klaar :)!

gegevens

Openingstijden

Vrijdag : 10:00 – 18:00          Zaterdag : 10:00 – 18:00            

Toch liever een andere dag & tijdstip? Bel en maak je afspraak 06 55 05 25 59

Openingstijden

Omdat wij u alle aandacht willen geven werken wij tot op heden op afspraak. Een afspraak is gemakkelijk telefonisch, per mail of via ons contactformulier te maken.