Meteen naar de inhoud

De beste merken en beste kwaliteit

SANITAIR

Kwaliteit

Bij Buurman Badkamers verstaan wij onder de noemer ‘’sanitair’’; alles wat tijdens de bouw/verbouwing in uw woning geplaatst wordt ten behoeve van persoonlijke verzorging.

Dit is natuurlijk een heel breed gebied, daarom verdelen wij het sanitair in de volgende categorieën: douches, baden, badkamermeubels, wasbakken, toiletten en kranen.

Wij werken uitsluitend met merken en producten van A-kwaliteit. Daarom geven wij ook altijd 2-5 jaar garantie op ons sanitair.

van een complete inloopdouche en vaste douchecabines tot aan vrijstaande baden en mengkranen alles is mogelijk en leverbaar bij Buurman badkamers. 

voor ieder wat wils

Categorie

douches

baden

toiletten

wasmeubels

wasbakken

kranen

Compleet

In onze showroom hebben wij voor u een complete wand ingericht met diverse kranen, waskommen en andere accessoires. Ook zijn alle sanitaire voorzieningen zoals getoond in onze ‘’pop-up’’ te combineren.

Naast complete badkamers kunt u bij ons ook altijd terecht voor de aanschaf van een los badkamermeubel, losse kranen, douchekoppen en andere sanitaire voorzieningen. Ook vloer- en wandtegels behoren tot ons assortiment.

Uiteraard is het altijd mogelijk om het sanitair door ons te laten monteren en installeren.

gegevens

Openingstijden

Vrijdag : 10:00 – 18:00          Zaterdag : 10:00 – 18:00            

Toch liever een andere dag & tijdstip? Bel en maak je afspraak 06 55 05 25 59

Openingstijden

Omdat wij u alle aandacht willen geven werken wij tot op heden op afspraak. Een afspraak is gemakkelijk telefonisch, per mail of via ons contactformulier te maken.